Website Onderhoud

Home/Website Onderhoud
Website Onderhoud 2018-06-14T07:15:34+00:00

OOK DE BEVEILIGING VAN UW WEBSITE IS VAN GROOT BELANG!

Ook beveiliging van uw website is van groot belang!

Website beveiliging is vaak een onderbelicht onderwerp bij het bouwen en onderhouden van een website. Net als bij uw computer is het echter van groot belang dat de website altijd op de laatste software draait. Als websites namelijk niet goed bijgehouden worden vallen ze vaak ten prooi aan hackers. U merkt daar in eerste instantie meestal niets van, maar zonder dat u het weet wordt uw website misbruikt voor het versturen van spam en andere malafide praktijken. Daarnaast is het ook mogelijk dat de hacker content op uw website plaatst en host waar u niet mee geassocieerd wilt worden.

Naast de vervelende gevolgen voor de slachtoffers hiervan is dit op termijn ook in uw nadeel. Antivirus pakketten zullen uw site gaan “blacklisten” waardoor uw website voor veel potentiĆ«le klanten niet meer te bezoeken is en u mogelijke imago schade oploopt. Daarnaast is de kans groot dat Google uw site in de ban doet en uw site niet meer in de zoekresultaten presenteert. Kortom het is van groot belang de software van uw site, net als bij uw computer, altijd up-to-date te houden.

Antivirus pakketten zullen uw site gaan “blacklisten”…daarnaast is de kans groot dat Google uw site in de ban doet…

Als Afects hechten wij veel waarde aan solide en veilige websites voor onze klanten. Daarom voorzien wij onze websites bij oplevering altijd van de allerlaatste website- , en wanneer u bij ons host, serversoftware. U kunt er voor kiezen om zelf daarna de updates te verzorgen, maar wij kunnen u daar ook in ontzorgen. Wij regelen dan alle updates en beveiligingsacties die noodzakelijk voor een veilige website. Daarnaast verzorgen wij hierbij ook maandelijkse backups van uw website op een veilige, 2de locatie zodat in geval van problemen uw website altijd weer snel in de lucht is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag nader.

Afects | Webdesign
Morlodehof 9
4413 BW Krabbendijke

Tel 06-52 42 8124
Email: info@afects.nl
Website: www.afects.nl
Privacy en cookiebeleid